Afbouw Strandpaviljoens

Zoals elk jaar is de afbouw van de strandpaviljoens weer in volle gang bezig.

Aangezien de strandpaviljoens langs de kust verplicht zijn om voor 1 november weg te zijn, is Homa deze week begonnen met het uitgraven van de pompputten en vetafscheiders. In sommige gevallen hebben strandpaviljoenhouders toestemming om de pompput of vetafscheider permanent te laten liggen waardoor alleen de pompen worden opgehaald voor het jaarlijks onderhoud. Na het uitgraven worden de pompputten en vetafscheiders opgeslagen en gereinigd. De pompen worden jaarlijks gecontroleerd op de huidige conditie en indien nodig in overleg met de klant gerepareerd. De pompput installaties en vetafscheiders zijn zodoende weer in topconditie voor het nieuwe strandseizoen wat begin februari/maart 2017 weer van start zal gaan.

Zie onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van de werkzaamheden:

Gebouwentechniek
Loading...
Afvalwatertechniek
Loading...
Industrie
Loading...
Schoonwater voorziening
Loading...