merknaam, missie en Strategie

Merknaam

Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf met gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers. Wij produceren en distribueren producten en systeemoplossingen voor de bescherming van het milieu, in het bijzonder voor afvalwater engineering. Doormiddel van innovatieve producten met hoge kwaliteitsnormen bieden wij onze klanten en partners optimale oplossingen. We willen een duurzame groei en intensievere marktpenetratie bereiken door consistente ontwikkeling van onze producten en dienstverlening.

Missie

HOMA leven
umans – are what we build on. Mensen bij HOMA zijn op de voorgrond en achtergrond de basis van onze acties. Wij zijn van mening dat de samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers bestemd zijn om een gemeenschappelijke doel te bereiken.

 

2-O rganisational structure – is what we are working on. We willen niet alleen overtuigen met onze producten. Daarom zijn we altijd hard bezig om onze interne processen te stroomlijnen om flexibel te reageren op nieuwe vragen uit de markt.

 

3-M echanical and electrical engineering – is what we love. We maken gebruik van uitstekende ingenieurs die dagelijks bezig zijn met de ontwikkeling en vooruitgang van onze innovatieve producten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat dit alleen “Made in Germany” kan zijn.

 

04-A mbition – is what drives us. Het is de ambitie die ons dag na dag drijft, om nieuwe uitdagingen te beheersen. Als andere “nee” zeggen, kunt u van ons een “ja” verwachten.

 

Strategie

Om onze klanten te overtuigen, heeft HOMA de volgende actiegebieden geïdentificeerd.

  • We zorgen voor efficiënte, kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid
  • We besteden aandacht aan milieuvriendelijke productie en duurzaamheid
  • Wij bieden een uitstekende service-ondersteuning en een snelle levering van reserveonderdelen
  • Wij zijn een betrouwbare en voorspelbare partner
  • Wij stellen ons flexibel op voor de wensen van de klant
  • Wij hechten grote waarde aan de individuele en persoonlijke klantenservice
Gebouwentechniek
Loading...
Afvalwatertechniek
Loading...
Industrie
Loading...
Schoonwater voorziening
Loading...