HOP.SEL Pompenselectie programma

Het HOP.SEL programma biedt u de Homa productcatalogus met alle technische gegevens en documenten. Daarnaast biedt het programma bij het invoeren van de gewenste hydraulische werkpunten en andere criteria, een hydraulisch voorstel van de door het programma geselecteerde pompen.
Klik hier voor de online versie van HOP.SEL 3.0.

De nieuwste versie van HOP.SEL software voor installatie op uw pc, kunt u hier gratis downloaden.

Download

 

 

In aanvulling op de mogelijkheden van de online versie (hydraulische en product selectie), is er ook een afvalwatervolume- of leidingverlies berekening mogelijk. De productmanager berekent uw projecten inclusief het samenstellen van uw offerte en de keuze van uw toebehoren. Als u de HOP.SEL software op uw pc heeft geïnstalleerd, kunt u updaten naar de nieuwste versie via de update-functie in het menu “Extra”. Informatie met betrekking tot de nieuwe mogelijkheden, evenals het actualiseren, klik hier. Instructies voor de download en installatie. PDF

Individuele aanvraag

Wanneer u een specifiek geval, productinformatie of een aanbieding wenst te ontvangen, vul dan a.u.b. het volgende Formulier in en verzend deze naar ons. Wij zullen ons best doen om op korte termijn antwoord te geven.

Gebouwentechniek
Loading...
Afvalwatertechniek
Loading...
Industrie
Loading...
Schoonwater voorziening
Loading...